FAQ

Hvor er Natura Nordic produceret?

Det er produceret lige her i Danmark!

 

Hvordan dufter det?

Hver dåse har sin egen duft.

Melbourne (sort) dufter af bergamot, appelsin, palisander, geranium og cedertræ.

Sydney (hvid) dufter af kokos og lime.

Colombo (sølv) dufter af citron og vanilje.

Eau Claire (sølv) indeholder færre æteriske olier og har en lettere duft af broget salvie og geranium.

 

Tester i på dyr?

Naturligvis ville vi aldrig teste på dyr!

 

Hvor længe er holdbarheden på deodoranten?

Vores deodoranter har en holdbarhed på 12 måneder før åbning og 6 måneder efter åbning. Så du er velkommen til at opbevare og have backups derhjemme!

 

Jeg har følsom hud, kan jeg stadig bruge jeres deodoranter?

Absolut! Hvis din hud er særlig følsom, anbefaler vi vores Eau Claire-udgave, da den ikke indeholder natriumbicarbonat. Den er selvfølgelig lige så effektiv mod svedlugt som vores andre deodoranter.

 

Jeg er lige skiftet til Natura Nordic, men jeg sveder mere?

Natura Nordic er en 100% naturlig deodorant og ikke en antiperspirant. Den indeholder ikke aluminiumbaserede kemikalier, som blokerer svedkirtlerne. Hvis du skifter fra en antiperspirant, kan du opleve, at du sveder mere i starten, da din krop detoxer fra tidligere anvendte produkter. Over tid vil din krop tilpasse sig og svede mindre end før, da din krop nu vil kunne "trække vejret" frit. Selv i denne overgangsfase holder vores deodorant dig stadig lugtfri!

 

Hvordan kan jeg anvende Natura Nordic deodorant uden at få det i mine negle?

Hvis du gerne vil undgå tage deodorant med dine fingre, anbefaler vi vores bambus deodorant pind, som du kan samle deodorant op med og så gnide det ind i dine armhuler, som du ville gøre det med enhver creme.

 

Er deodoranterne kønsneutrale?

Alle vores deodoranter er kønsneutrale og kan bruges af alle i alle aldre og med alle hudtyper. Vi har fået feedback om, at vores Melbourne udgave har en lidt mere citrus og træagtig duft, og at Sydney udgaven er frugtig og sød.

 

Er Natura Nordic's deodoranter graviditetsvenlig?

Ja absolut! Da der ikke er nogen skadelige kemikalier eller toksiner i vores deodoranter, kan du bruge det under din graviditet og efter.

 

Natura Nordic er helt naturligt, men der er bagepulver i det. Er det naturligt?

Ja! Sodium bikarbonat af høj kvalitet kommer fra jorden i form af mineraler. Disse mineraler raffineres derefter og omdannes til sodium bikarbonat.

 

Skal jeg vaske hænderne efter påføring af Natura Nordic?

Nej, alle ingredienserne er af så høj kvalitet og selvfølgelig naturlige, at de faktisk er spiselige (selvom vi ikke anbefaler at spise det).

 

Vil jeg dufte af deodoranten hele dagen?

Efter påføring holder deodoranten sin duft i et par timer. Efter dette begynder duften at forsvinde stille og roligt og mange timer senere blive duftfri. Dog beskytter den stadig mod dårlig lugt i op til 24 timer.

 

Hvad er de små sorte prikker i min Colombo deodorant?

Vores Colombo deodorant bliver lavet med ægte vaniljebønner fra Madagaskar. Der kan derfor være bittesmå vaniljekorn at finde i Colombo varianten. Og bare rolig - vaniljen vi bruger er økologisk!

 

Jeg er færdig med min dåse, hvad skal jeg gøre med den nu?

Vores stilfulde dåser kan genbruges til at opbevare smykker, mønter, sikkerhedsnåle osv. De er også perfekte rejsecontainere, men hvis du ikke ønsker at beholde dem, er de også fuldt genanvendelige! Når du er færdig med din deodorant, så smid den tomme rene dåse i "Metal" skraldespanden. Så kan dåsen blive genanvendt.

 

Jeg har brugt jeres deodorant, men har fået et rød reaktion?

Hvis du har fået en raktion på en af vores deodorant, så skriv venligst en mail til os på info@naturanordic.com, så finder vi en løsning! Enkelte personer oplever at deres hud er følsom overfor sodium bikarbonat, som findes i fire af vores deodoranter (Ikke i Eau Claire). For enkelte kan det også være en reaktion på en æterisk olie. I så fald vil vi foreslå at prøve vores duftfri udgaver.

 

Konsistensen har ændret sig på min deodorant - er det ok?

Ja det gør ikke noget ved produktets effektivitet. Natura Noridc er lavet er naturlige ingredienser, som betyder at de kan reagere på temperaturforskelle eller hvis dåsen har stået åben for længe.

 

Jeg har bestilt et par gange, men modtager ikke længere infokort - hvorfor?

For at undgå at bruge unødigt papirmateriale, sender vi ikke infokort med, hvis du har bestilt flere end to gange. Hvis du dog stadig gerne vil modtage disse kort, så skriv venligst til os på info@naturanordic.com.

 

Har du andre spørgsmål, som ikke er blevet besvaret her, er du velkommen til at e-maile os på info@naturanordic.com