Det Lette Valg

| Vores Mission |

 

Vores mission er at lave en naturlig deodorant, som er super effektiv og let anvendelig.

 

Huden er kroppens største organ. Hvad du påfører huden bliver absorberet af din krop. Det bliver diskuteret i den videnskabelige verden, hvor meget af kemikalierne i dine produkter som kroppen optager, men sikkert er det, at kroppen optager og absorberer en stor del. Undersøgelser har påvist, at 64% af det du påfører huden i gennemsnit bliver fuldt absorberet af din hud og dermed ind i din krop. Dette tal var højere for produkter påført i kønsområdet og i armhulerne.

 

Mange deodoranter og antiperspiranter indeholder kemikalier såsom aluminium. Disse kemikalier kan opbygge sig i kroppen ved daglig brug og dermed blokere for, at din krop kan regulere sin temperatur selv. Endnu vigtigere er det, at disse kemikalier ikke tillader din krop at frigive toksiner.

 

Hos Natura Nordic vil vi fremhæve og understrege vigtigheden af, at du ved, hvad du påfører din hud, og hvad der dermed absorberes i din krop. Deodorant er et produkt, der bruges dagligt af næsten alle uanset alder, køn eller hudtype. Vi opfordrer dig til at læse etiketterne på dine daglige hudprodukter og ellers prøve vores naturlige deodorant, så du selv kan opleve effekten!