Ingredienser

Pilerod
Pilerod er et fint, hvidt, lugtfrit pulver. Det bruges i hudpleje og hygiejneprodukter, da det har blødgørende egenskaber. Pilerod indeholder mange gode mineraler og vitaminer såsom zink, jern, kalium og vitamin B6 og er kendt for at give lindring af hudirritationer såsom akne, hudsår og udslæt. En af mange grunde til, at vi valgte at bruge pilerod, er dets fugtabsorberende egenskaber.

Anvendes i: Melbourne, Melbourne Duftfri, Sydney og Colombo


Bivoks
Bivoks er utrolig fugtgivende og kan hjælpe med at beskytte huden mod tørhed.Det hjælper også med at holde deodoranten i en solid form, der gør det nemt at påføre.

Anvendes i: Melbourne, Melbourne Duftfri og Sydney

 

Kokosolie
Kokosolie er et vidunderligt produkt at bruge som base for vores deodorant, fordi det er antibakterielt, og dermed hjælper med at bekæmpe de bakterier, der får armhulerne til at lugte, når du sveder.

Anvendes i: Melbourne, Melbourne Duftfri, Sydney, Colombo, Eau Claire og Eau Claire Duftfri.

Majsmel

Majsmel er også kendt som majsstivelse. Majsmels evne til at absorbere fugt gør det til en fremragende ingrediens til en naturlig deodorant.

Anvendes i: Melbourne, Melbourne Duftfri, Sydney og Colombo.

 

Diatoméjord

Diatoméjord også kendt som Diatomaceous Earth eller D.E. er en naturligt forekommende, blød, kiselholdig sedimentær sten, hvis lugteliminerende egenskaber gør det til en effektiv ingrediens i vores natronfri deodorant. ⁣DE er næsten perfekt pH-neutral, hvilket betyder, at det ikke irriterer hud, der er følsom over for sure eller alkaliske niveauer

Anvendes i: Eau Claire og Eau Claire Duftfri

 

Jojobaolie
Jojoba har den samme molekylære struktur som de naturlige talgkirtler i vores hud. Desuden indeholder jojobaolie en høj mængde jod, som bekæmper bakterievækst. Det er fyldt med vitamin B og E.

Anvendes i: Melbourne, Melbourne Duftfri Sydney, Colombo, Eau Claire og Eau Claire Duftfri


Magnesiumhydroxid

Magnesiumhydroxid afbalancerer kroppens naturlige pH og er dermed god for følsom hud. Det dræber lugtfremkaldende bakterier uden at reducere hudens fugt eller forårsage hudskader og er derfor perfekt til vores Eau Claire deodoranter.

Anvendes i: Eau Claire og Eau Claire Duftfri

Sheasmør
Sheasmør naturligt antibakterielt, og hjælper dermed at fjerne de bakterier, der kan opbygges under dine arme, der kan forårsage lugt. Det er også non-comedogent, i modsætning til mange andre fugtighedscremer, og tilstopper derfor ikke dine porer.


Anvendes i: Melbourne, Melbourne Duftfri, Sydney, Colombo, Eau Claire og Eau Claire Duftfri

 

Sodium Bikarbonat
Sodium Bikarbonat er et stærkt antibakterielt middel og hjælper med at forhindre infektioner og lugt. Ved at fjerne underarmsbakterier forhindrer det dannelse af kropslugt. Sodium Bikarbonat af høj kvalitet fremstilles af naturligt forekommende produkter som kalksten og koks.

Anvendes i: Melbourne, Melbourne Duftfri, Sydney og Colombo.

 


Sojabønnevoks
Sojabønnevoks er rig på vitamin E, et næringsstof der kan hjælpe med at fremme hudens sundhed. Det beskytter mod betændelse og hjælper huden med at bevare fugt. Da det er en voks, hjælper det med at kombinere de andre ingredienser, der giver vores deodorant den perfekte tekstur. Sojabønnevoks er desuden vegansk og er det bedste alternativ til bivoks.


Anvendes i: Colombo, Eau Claire og Eau Claire Duftfri

 

Solsikkeolie
Solsikkeolie er rig på A-vitamin og E-vitamin som hjælper med at fremme hudens sundhed. Disse vitaminer agerer som antioxidanter. De hjælper med at regenerere beskadigede hudceller og skille sig af med bakterier. Olien er let og ikke-fedtet og absorberes således let i huden uden at blokere porerne.

Anvendes i: Melbourne, Melbourne Duftfri, Sydney, Colombo, Eau Claire og Eau Claire Duftfri.

 

Zink Ricinoleat
Zink ricinoleat er en vigtig fedtsyre, der findes i ricinusfrøolie udvundet fra frøene fra ricinus communis-planten. Denne ingrediens absorberer lugtmolekyler, hvilket gør den til et meget effektiv naturlig deodoriserende middel.

Anvendes i: Eau Claire og Eau Claire Duftfri