Hvem Bruger Natura Nordic?

Her kan du høre lidt fra vores kunder:
Helle:
Før natura nordic brugte jeg et hav af dyre og billige deodoranter, hvis jeg endelig fandt en antiperspirant der levede op til formålet, så lugtede den istedet bare af alkohol og sprit, og omvendt fandt jeg en der duftede godt, så var effekten ikke optimal. 
Jeg troede ikke at der fandtes noget som både virkede men samtidig også duftede godt, og i mit forsøg igennem flere forskellige (og meget dyre) deodoranter læste jeg et opslag om natura nordic, og det fik ligesom mange andre, også en chance, heldigvis, for det virkede! Og dufter super godt, både rent og mild.
Det er helt bestemt et produkt du ikke kun køber en` enkelt gang. 
Hvis jeg skulle sige noget til nogle som overvejer at købe det, så vil det være "prøv det" det bedste ved produktet er at man på ingen måde har dårlig samvittighed overfor hverken krop eller hud når man smøre den på. 
 
 
Luisa:
What type of deodorant did you use before Natura Nordic?
Either roll-on or cream. I have tried deodorants bought both at the supermarket and the pharmacy.
 
What made you make the change to a natural deodorant?
I had the opportunity to try natura nordic deodorants last summer before they were launched in the market. I responded to a post by Eden on a FB group I am a member of. And the reason why I now only use natura nordica deodorants is that they work, on the contrary of the others previously tried.
 
What do you like best about Natura Nordic’s deodorants?
That they really work reducing the armpit perspiration and totally removing the bad smell.
 
Which is your favourite version?
I like all of them, but probably Colombo is my favourite.